Ivan Patzaichin caută campioni pentru vâslit la Galați!

Image may contain: 1 person, sitting, outdoor, water and nature

Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit! 

La Galați, marți, 15 august, începând cu ora 09:30, pe faleza inferioară a Dunării, la Club Nautic Monaco Galati (în Dana 8).

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al cincilea an consecutiv la Galați. Câştigătorii vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 3 septembrie, la Tulcea.

Înscrierile se pot face și la fața locului, în dimineața concursului. Accesul este gratuit.

Program:
09:30 – 11:00 Înscrierea participanților
10:30 – 12:00 Acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit
12:15 – 12:30 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
12:30 – 14:30 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:30 – 15:00 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Galați este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Galati.

Cu sprijinul: Club Nautic Monaco GalatiAQUA CarpaticaStalinskaya VodkaIsuzu RomaniaDC CommunicationApele Romane şi Radio Romania Regional.