Descoperă Delta în ritm de canotcă!


Amplasat pe braţul Sulina, Centrul de Ecoturism Rowmania (CER) – Crişan este punctul de plecare al turelor cu canotca, în care turiştii pot avea acces la un audioghid cu sunetele celor mai întâlnite păsări din zonă şi un catalog cu informaţii suplimentare despre comunitatea locală şi păsările deltei. Gastronomia pescărească, pitorescul portului Sulina şi ospitalitatea satelor tradiţionale completează frumuseţea naturii din pădurile Letea şi Caraorman, a întinderilor nesfârşite de stuf, şi a păsărilor şi animelelor ce le populează.

Centrul oferă vizitatorilor Deltei Dunării trasee de turism lent, cu ghidare şi interpretare atât la centru cât şi prin intermediul însoţitorilor în tururi, iar pentru tururile pe canale, vor fi folosite canotci-ambarcaţiuni tradţionale din lemn, confecţionate local.


"Kilometrul 0 al ecoturismului în Delta Dunării",  CER este o inițiativă a Asociației de Ecoturism din România și a Asociației Ivan Patzaichin - Mila 23 pentru conservarea ecosistemului local și dezvoltarea comunităților din zonă.

 

Pe website-ul dedicat: www.slowtourism.ro , găsiți informații complete despre Centru și despre excursiile cu canotca în Delta Dunării.