• Comunicat de presă

    Ediția jubiliară, a cincea, a Festivalului Rowmania Fest, va avea loc la Tulcea, în perioada 28 – 30 august 2015, și este organizată de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și al Primăriei Municipiului Tulcea. Îi așteptăm pe toți iubitorii de turism de calitate să viziteze Tulcea în prag de toamnă, să cerceteze, să îmblânzească și să deguste un oraș care e mai mult decât o poartă pentru Delta Dunării.

    Festivalul se întinde pe un weekend pe care organizatorii și-l doresc magic și dinamic, înțesat de conținut nou și sport pe apă și pe uscat, cu competiții de vâslit pe Dunăre, un triatlon internațional și o cupa europeană de triatlon pentru juniori, cu expoziții, dezbateri și muzică live cu vedete consacrate și tineri în ascensiune.

    Află mai multe…

Dacă o să-mi mai fie lene vreodată să fac lucruri, mă voi gândi la câțiva oameni cu care mi-am petrecut weekend-ul trecut și mă voi înviora. Am mers la Tulcea, la Rowmania Fest – Festivalul bărcilor cu vâsle, de joi până duminică.

Să vă prezint, foarte succint, pentru că poveștile ar putea să umple o carte, personajele de care vorbeam la început și pe care le-am întâlnit la Rowmania FEST.

Citește mai departe articolul

Victor Kaprablogger