Apele Unite la ASTRA Multicultural – Sibiu, 14 iulie 2019

Ivan Patzaichin te invită să vâslești în canotcile Rowmania pe Lacul Dumbrava, la Muzeul Astra din #Sibiu, duminică 14 iulie.

🔵Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, ești binevenit pentru a vâsli în canotci de 10+1 locuri.
🔵Dacă nu vâslești, vino să ne bucurăm împreună zi petrecută în natură de activitățile propuse de ASTRA Multicultural.
🔵Ia-i și pe cei mici cu tine, să vadă cum se fac bărcile, avem un atelier special pentru ei, de construcție de bărci – Atelierul Mobil.

PROGRAM

DUMINICĂ, 14 IULE: 17:00 – 20:00

👨👧👦🛠🛶 Atelierul Mobil: atelier pentru copii de introducere în construcția unei canotci
👨👧🚣🏼‍♀️ Plimbări în canotci de 10+1

❗Accesul este gratuit.❗

Eveniment desfășurat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 în parterneriat cu Atelierul Mobil și Muzeul Astra.

💦 Atelierul Mobil a fost dezvoltat de către Viorel Gheorghe, antreprenor, din dorința de a dezvolta un proiect menit să ofere copiilor din satele și orașele României posibilitatea de a avea parte de momente de antrenament, delectare, cercetare si acumularea unor cunoștințe importante prin intermediul unui atelier de construcție a unei canotci.

💦 ASTRA Multicultural, proiect desfășurat de Muzeul Astra, repune în valoare patrimoniul cultural multietnic din România prin patru zile de muzică, dans, meșteșuguri, obiceiuri, mâncăruri tradiţionale, ateliere interactive și workshopuri dinamice. Sute de sași, sârbi, maghiari, lipoveni, olteni, moldoveni, romi, ardeleni, evrei și ucrainieni vin într-un maraton gastronomic, apoi cu dansuri, cântece și meșteșuguri tradiționale.

***
Evenimentul face parte din campania națională Apele Unite ale României, campanie care propune activități de educație non-formală, ecologizare și sport în aer liber – în speranța angrenării comunităților într-un exercițiu de descoperire, prețuire și protejare a apelor ce le traversează, de valorizare a peisajului urban riveran.

Campania Apele Unite ale României este sprijinită de Kaufland Romania.