Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 vine la Someș Delivery 2019

Atelierul mobil | Plimbări cu ambarcațiuni | Defilare ambarcațiuni

ACTVITĂȚI ȘI PROGRAM:

🔵Atelierul Mobil: atelier de introducere în construcția unei canotci

🔷Program:

13 iulie: 11-13, 16-18
14 iulie: 10-12

Atelierul Mobil a fost dezvoltat de către Viorel Gheorghe, antreprenor, din dorința de a dezvolta un proiect menit să ofere copiilor din satele și orașele României posibilitatea de a avea parte de momente de antrenament, delectare, cercetare si acumularea unor cunoștințe importante prin intermediul unui atelier de construcție a unei canotci.

🔵Plimbări cu ambarcațiuni by ROWmania (10 persoane)

🔷Program:
13 iulie: 18-19:30

🔵Defilare de ambarcațiuni ROWmania și ambarcațiuni Someș Delivery

🔷Program:

13 iulie: 19:30- 20

👉 Despre Asociaţia “Ivan Patzaichin – Mila 23″ : Are scopul de a realiza și promova proiecte de dezvoltare durabilă de interes local și regional. Asociația s-a constituit la inițiativa lui Ivan Patzaichin și își propune să devină un exponent de succes al conceptului de antreprenoriat social.

👉 Despre campania Apele Unite ale României (A.U.R.), a Asociației Ivan Patzaichin-Mila 23: propune activități de educație non-formală, ecologizare și sport în aer liber – în speranța angrenării comunităților într-un exercițiu de descoperire, prețuire și protejare a apelor ce le traversează, de valorizare a peisajului urban riveran.”

💧 Someș Delivery un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca.

http://somesdelivery.ro/

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.