Descoperă Rowmania | Anonimul IFF – concurs de canotcă-forță în piscină, 10 august 2022

Miercuri, pe 10 august, #canotca Rowmania revine la Sfântu Gheorghe, unde își așteaptă vâslașii la ANONIMUL IFF. De la 17:00, în piscina Green Village Resort.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, ești binevenit în să participi la un concurs de vâslit-forță în canotcă. Vino în #pauzadefilm să vâslești sau să-ți susții favoriții, să-ți încărci bateriile și să te întorci în sala de cinema plin de energie pentru filme bune.

Înscrierile se fac la fața locului. Accesul este gratuit.

💧💧💧

Evenimentul este organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, în parteneriat Cu ANONIMUL IFF, cu sprijinul Kaufland Romania. Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL a fost creat la inițiativa Fundației ANONIMUL, care și-a dorit un festival de film diferit, pentru filme independente și regizori tineri. Festivalul are loc la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării – un loc magic unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, un pământ nou, cu obiceiuri străvechi.

Programul complet al Festivalului poate fi consultat pe https://bit.ly/Anonimul2022.

Descoperă Rowmania este o campanie de promovare a patrimoniului hidrografic românesc, inițiată în urmă cu aproape 10 ani de Ivan Patzaichin, în încercarea de a îi reconecta pe oameni la natură, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Face parte dintr-un program mai amplu al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, Apele Unite ale României, care urmărește angrenarea comunităților într-un exercițiu de descoperire și protejare a apelor ce le traversează și de valorizare a peisajului urban riveran prin activități de educație, consultare publică și democratizare a accesului la apă.

Proiectul Apele Unite ale României – democratizarea accesului la apă este derulat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Fundația Dala, Asociația miniMASS, Asociația Unda Verde, Apele Române, Asociația Comunelor din România ACOR, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

#ApeleUnitealeRomâniei
#comunitateaapei #haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants #apeleunite