Descoperă Rowmania cu Ivan Patzaichin – Water Music Festival

🔵 Ivan Patzaichin și Descoperă Rowmania ajung pentru prima dată la Water Music Festival, Ceahlau în cautare de noi #campioni la vâslit!
Vineri și sâmbătă – 16 și 17 august, pe Lacul Izvorul Muntelui (Lacul Bicaz), zona Debarcader Ceahlău.
🔵 Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, ești binevenit în echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.
🔵 Dacă nu vâslești, vino să susții concurenții și să te bucuri de o zi petrecută în natură, printre campioni.
🔵 Cei mici sunt așteptați să vadă cum se fac bărcile, avem un atelier special pentru ei, de construcție de bărci.

Înscrierile se fac la fața locului.
❗Accesul este gratuit.❗

Câştigătorii de la ediția Ceahlău vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Descoperă Rowmania este o campanie de promovare a patrimoniului național al cărei obiectiv este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania este parte din campania națională Apele Unite ale României (A.U.R.), de conștientizare și valorizare a potențialului hidrografic românesc prin activități de educație non-formală, ecologizare și sport în aer liber și prin angrenarea comunităților într-un exercițiu de prețuire și protejare a apelor ce le traversează.

***

Descoperă Rowmania Ceahlău este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Asociația Green Ties.
Cu sprijinul: AQUA Carpatica și Apele Romane
Campania națională „Apele Unite ale României” este sprijinită de Kaufland Romania.