Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit, în Călărași!

23.06.17

Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit!
La Călărași, sâmbătă, 8 iulie, începând cu ora 09:00, în zona Debarcader, parcul Central.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1 ajunge pentru al cincilea an consecutiv la Călărași. Câştigătorii de la Călărași vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, 3 septembrie, la Tulcea.

Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului. Accesul este gratuit.

Program:
09:00 – 10:30 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit
10:30 – 11:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
11:00 – 12:30 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
12:30 – 13:00 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Călărași este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primăria Municipiului Călărași în cadrul proiectului „Ziua Dunării” .

Cu sprijinul: Clubul Sportiv Municipal Calarasi, AQUA CarpaticaStalinskaya VodkaIsuzu RomaniaApele Romane şi Radio Romania Regional.