Ivan Patzaichin caută campioni la vâslit, la Giurgiu!

06.06.17

Ivan Patzaichin caută pentru al cincilea an campioni la vâslit! La Giurgiu, duminică, 25 iunie, începând cu ora 09:00, la Centrul De Agrement Canal Cama, în zona Podului Bizetz.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al cincilea an consecutiv la Giurgiu. Câştigătorii de la Giurgiu vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 3 septembrie, la Tulcea.

Program:
09:00 – 11:00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe)
10:45 – 11:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
11:00 – 13:30 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Giurgiu este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Giurgiu și Centrul Cultural “Ion Vinea”.

Cu sprijinul: Club Nautic San GiorgioAQUA CarpaticaStalinskaya VodkaIsuzu Romania , Administrația Națională Apele Romane şi Kiss FM Giurgiu.