Munteanu Pandemic Fest susține digitalizarea școlilor de la sate

6 octombrie 2020

Îi urăm succes lui Bogdan Munteanu, partenerul proiectelor noastre, care a ajuns la cea de-a cincea ediție a festivalului Munteanu Fest, eveniment muzical cu o remarcabilă componentă caritabilă.

Ca în fiecare an, Munteanu își serbează ziua de naștere printr-un festival. Având în vedere perioada dificilă, evenimentul a fost adaptat la timpurile actuale și se va desfășura în mediul online, sub titlul Munteanu PandemicFest. Link event Facebook: https://bit.ly/3d6UZ3R

Bogdan a transformat ideea de festival (creată de prietenii lui în 2016, ca un cadou inspirat) într-un proiect anual care susține cauze sociale și își propune ca, împreună cu prietenii, artiștii, partenerii și participanții la festival, să aducă zâmbetul pe buzele unor copii care au nevoie de ajutor. În aceasta perioadă, educația are nevoie de mai multă susținere din partea tuturor. Copiii din mediul rural duc lipsă de echipamente digitale și nu pot participa la orele online.

Vor fi strânse fonduri pentru digitalizarea educaţiei şi modernizarea şcolilor de la sate.

Banii strânși se direcționează către Fundația World Vision România care implementează proiecte ample de educație în zonele rurale.

Donațiile se pot face prin platforma Eventbookhttps://bit.ly/2Srdoih

În programul Munteanu PandemicFest se vor regăsi 6 concerte susținute de artiști din București și din țară, pe 11 octombrie, între 17:00 și 23:00. Concertele vor lua forma unor mini-recitaluri, difuzate de acasă sau din studio, prin livestream, pe Facebook.