Descoperă Rowmania cu Ivan Patzaichin – Giurgiu, 30 iunie 2019

🔵Ivan Patzaichin și Descoperă Rowmania revin la Giurgiu și caută din nou campioni la vâslit! Duminică – 30 iunie, începând cu ora 09:30, la Centrul De Agrement Canal Cama, în zona Podului Bizetz.
🔵Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, ești binevenit în echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.
🔵Dacă nu vâslești, vino să susții concurenții, să serbăm împreună Ziua Internațională a Dunării și să te bucuri de o zi petrecută în natură, printre campioni.
🔵Ia-i și pe cei mici cu tine, să vadă cum se fac bărcile, avem un atelier special pentru ei, de construcție de machete de bărci.

P R O G R A M

👨‍👧‍🚣🏼‍♀️Competiție de vâslit în canotci de 10+1
9:30 – 11:45 Înscrierea participanților | acomodarea cu ambarcaţiunile
11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii în concurs | ședința tehnică
12:45 – 14:00 Concursul de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere

👨‍👧‍👦🛠🛶Atelier pentru copii
10:00 – 14:00 Construcție de machete de canotci

Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului.
❗Accesul este gratuit.❗

Câştigătorii de la Giurgiu vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Descoperă Rowmania o campanie de promovare a patrimoniului național al cărei obiectiv este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.
Descoperă Rowmania este parte din campania națională Apele Unite ale României (A.U.R.), de conștientizare și valorizare a potențialului hidrografic românesc prin activități de educație non-formală, ecologizare și sport în aer liber și prin angrenarea comunităților într-un exercițiu de prețuire și protejare a apelor ce le traversează.

Campania națională „Apele Unite ale României” este sprijinită de Kaufland Romania.

Descoperă Rowmania Giurgiu este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primăria Municipiului Giurgiu prin Centrul Cultural Ion Vinea Giurgiu

Cu sprijinul: Club Nautic San Giorgio, Centrul De Agrement Canal Cama, Apele Romane, DC Communication, Enot Paddles, AQUA Carpatica, BucurestiFM şi Radio Romania Regional.