Vacanta de Rusalii în canotcă, în Delta Dunării

Vino alaturi de noi in zona Sireasa, intr-o plimbare de o zi in ritm lent cu canotca, unde sa ne bucuram de ce are natura mai bun de oferit: liniste, relaxare, apa, muuuult verde si pasari care ne trec razant pe deasupra capului.

Te asteptam in zilele libere de Rusalii, 15-16-17 iunie pentru a iti reface fortele vaslind usor in canotca.

Cum facem?
🔺Ne intalnim in oricare dintre aceste 3 zile pe faleza Tulcea, de unde ne imbarcam in barca de lemn cu motor, care ne va duce pana la Centrul de Ecoturism Rowmania, ce se afla pe canalul Sireasa.
🔺Vom merge cu viteza redusa tocmai pentru a reduce zgomotul si poluarea.
Odata ajunsi la Centrul de Ecoturism Rowmania, facem un scurt instructaj privind vaslitul in canotca si regulile de siguranta.
🔺Dupa instructaj ne urcam in canotci; cei mai experimentati pot alege canocile de 2+1 (doi adulti si un copil de max 9 ani), iar cei mai putin experimentati pot alege sa mearga cu canotcile de 10+1 (zece vaslasi si un carmaci) foarte mari si foarte stabile. Indiferent de ce tip de canotca veti alege, distractia este garantata!
🔺Plimbarea va dura aproximativ 3-3,5 ore de vaslit lejer, ne vom intoarce la Centrul de Ecoturism Rowmania, iar barcagiul ne va transporta in ritm lent inapoi in Tulcea.
In drumul de intoarcere pe canalul Trofilca vom trece pe langa cuiburile de pescaras albastru, o pasare mica si intens colorata, cu denumirea populara de Ivan Pescar.
🔺Odata intorsi in Tulcea, gazda primitoare ne va fi Restaurantul Ivan Pescar (restaurant cu meniu pescaresc si retete traditionale din Delta), situat pe faleza. Pranzul va incepe cu un bors de peste ca in Delta Dunarii si vom continua cu un fel principal tot din peste.

Program:
Intalnire ora 10 pe faleza in zona hotelului Delta
1-1,5 ore deplasare cu barca nu motor
3-3,5 ore vaslit relaxant in canotca
1-1,5 ore intoarcere in Tulcea

Pretul este de 250 lei/pers.
Copii sub 9 ani care vin insotiti de 2 adulti platesc doar 125 lei si au parte de toate beneficiile adultilor

Ce este inclus?
Ghid certificat British Canoeing Union, ghid national certificat de catre Ministerul Turismului, certificat in acordarea primului ajutor medical, echipament complet format din vesta de salvare, pagaie si canotca, transportul Tulcea – Sireasa – Tulcea, fotografii pe intreaga durata a programului, masa de la Restaurantul Ivan Pescar.

Ce nu este inclus?
Transportul pana la Tulcea, apa si gustarile in timpul programului, taxa de acces in Rezervatia Biosfera Delta Dunarii (se poate achita online pe http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online sau direct de la automatele din sediul ARBDD), bauturile la restaurant.

Numar minim 8 persoane pentru sustinerea progrmului. Copiii pana la 9 ani nu se calculeaza la numaril minim pentru formarea grupului.

Pentru rezervari, programari si informatii ne puteti contacta la adresa contact@turismlent.ro sau la tel 0735 234 801.